Serveis

Serveis veterinaris a Ciutat Vella de Barcelona per tenir cura de la salut de les mascotes

Tractem als nostres pacients d’una manera empàtica, amb les últimes tècniques i una alta especialització. Oferim diagnòstics ràpids i tractaments eficaços per a garantir el benestar de les mascotes i uns complets serveis i urgències veterinàries al Raval de Barcelona.

Urgències 24h

El nostre Hospital Veterinari Riera Alta ofereix el servei d’urgències 24 hores a Barcelona, els 365 dies de l’any, per atendre qualsevol tipus d’urgència veterinària. L’equip que atén les mascotes en horari de consulta està també disponible en cas d’emergències, de manera que oferim una gran confiança i tranquil·litat als nostres clients i una atenció sanitària integral als nostres pacients. Podeu contactar amb nosaltres a qualsevol hora trucant al telèfon 933 298 150.

Medicina interna

La Medicina Interna preveu i tracta les possibles afeccions relacionades amb els òrgans i sistemes interns de les mascotes que, en un primer moment, no requereixen intervenció quirúrgica. A les consultes de medicina interna diagnostiquem i apliquem tractaments per a malalties infeccioses, dermatològiques, renals, endocrines, hepàtiques, del sistema sanguini, cardíac, respiratori o gastrointestinal. Utilitzem els protocols veterinaris més actuals per obtenir diagnòstics ràpids i encertats. Treballem amb equips avançats com PHOVIA, la darrera innovació en dermatologia veterinària.

Medicina preventiva

La Medicina Preventiva està enfocada a la detecció precoç de malalties i possibles afeccions en els animals. Moltes de les patologies tenen remei amb un tractament senzill si es tracten a temps, abans que apareguin complicacions o es tornin cròniques. Les revisions periòdiques, els plans de vacunació i desparasitació, la salut dental, les dietes veterinàries i les analítiques són necessaris per evitar complicacions i assegurar la salut de les nostres mascotes.

endoscopia Hospital Riera Alta Barcelona

Cirurgia

Disposem d’instal·lacions i quiròfans completament equipats per realitzar Cirurgies de Teixits Tous, Traumatològiques i Preventives, com són esterilitzacions, neteges bucals, cirurgies de paladar, gastrointestinals i les relacionades amb l’aparell urinari i reproductor. També efectuem intervencions de cirurgia traumatològica, oftàlmica, toràcica, endoscòpica, hepatobiliar i pancreàtica. Incorporem nous equipaments de videoendoscòpia per realitzar intervencions de mínima invasió, com artroscòpies i laparoscòpies, així com per l’extracció de cossos estranys, entre d’altres.

Traumatologia

La Traumatologia i Ortopèdia és la branca de la veterinària que s’ocupa de les patologies de l’aparell locomotor. Aquestes afeccions poden ser d’origen agut (fractures d’ossos, lligaments, contusions…) o crònic (artrosi, artritis, displàsia de maluc…). Realitzem proves i apliquem tècniques veterinàries per decidir el grau d’afectació i aconsellar el tractament més adequat: TTA, TWO, TPLO, luxació de ròtula, plaques d’osteosíntesi i tot allò que facilita el moviment de les nostres mascotes.

Cardiologia

Gràcies a l’especialitat de Cardiologia podem diagnosticar, prevenir i tractar les malalties cardiorespiratòries de les mascotes. Apliquem les tècniques de diagnòstic més actuals per detectar patologies cardíaques com electrocardiogrames, anàlisi de sang amb marcadors específics per a patologies cardíaques, radiografies o ecocardiografies. Un conjunt de proves que, combinades, ens proporcionen l’estat del cor del nostre company.

Diagnóstico por imagen Hospital Riera alta

Diagnòstic per imatge

El Diagnòstic per Imatge és fonamental per poder fer una correcta interpretació de l’estat del pacient i aplicar un tractament adequat. Ens permet detectar malalties i possibles patologies d’una manera indolora i mínimament invasiva. Amb la radiologia digital obtenim imatges d’alta qualitat del pacient (fractures, cossos estranys, tumors …). L’ecografia és útil per conèixer l’estat d’òrgans interns i de gestació. Mitjançant l’ecocardiografia podem conèixer l’estat de les vàlvules, càmeres cardíaques, artèries i venes. I la videoendoscòpia ens permet observar detalladament diversos òrgans de forma directa.

Laboratori

Disposem de Laboratori propi, on realitzem les anàlisis i els estudis de mostres més comuns com són les anàlisis de sang i orina, cropològics, hematologies, biòpsies, renals hepàtiques i de proteïnes. De forma rutinària se solen mesurar certes hormones, que causen diverses patologies relativament freqüents. També comptem amb un laboratori extern de total confiança per a les proves més complexes o específiques. L’important de tenir servei de laboratori, és la immediatesa dels resultats en els valors més freqüents i necessaris, proporcionant un pilar vital per a un correcte diagnòstic.

Botiga

Al nostre hospital veterinari del Raval de Barcelona podràs trobar una botiga per a mascotes de complements i alimentació (fisiològica i especialitzada). Disposem d’una àmplia gamma de productes de primeres marques: productes d’higiene, accessoris per a l’oci i temps lliure, corretges i collars, llits, transportins, rascadors per a gats i joguines, complements per a rèptils i aus. Assessorem els nostres clients sobre nutrició i les necessitats especials que puguin tenir les mascotes.

Aparato Phovia para cicatrizacion Grup Riera Alta

Phovia

Incorporem nou equipament al Grup Riera Alta: Phovia, la darrera innovació en dermatologia veterinària que utilitza l’energia lumínica FLE (fluorescent light energy) per reduir la simptomatologia de certes alteracions dèrmiques, redueix el temps de recuperació i accelera la regeneració dels teixits afectats. Gràcies a aquesta tecnologia, la recuperació dels pacients és més ràpida i millora la seva qualitat de vida després d’una afectació a la pell o d’una intervenció.

Altres serveis

Clínica Veterinària Sant Andreu:

  • Medicina Felina
  • Rehabilitació
  • Acupuntura