Videoendoscòpia

Coneix les opinions dels nostres clients sobre el servei de videoendoscòpia de Grup Riera Alta

A l’Hospital Veterinari Riera Alta de Barcelona oferim el servei de videoendoscòpia per mascotes, tant per la realització de cirurgies de mínima invasió (artroscòpies o laparoscòpies, per exemple), com de proves de diagnosi per imatge que ens permeten observar l’interior de l’animal de manera ràpida i eficaç.

David Sartori

ESTERILITZACIÓ PER LAPAROSCÒPIA

Volia esterilitzar a Jill, la meva mascota, per laparoscòpia ja que m’havien comentat que el procés de recuperació era molt ràpid. Per motius laborals l’he de deixar unes hores a cangur i aquesta tècnica em donava més seguretat. El primer dia va estar una mica més tranquil·la del que és habitual, però ja a l’endemà feia vida normal i sense cap símptoma de dolor. Sóc client del consultori de Villarroel i no coneixia l’Hospital Riera Alta. Patricia, la nostra veterinària, es va desplaçar a l’hospital per rebre a Jill per a la cirurgia i em vaig quedar més tranquil. Al tornar a recollir-la tot va resultar molt fàcil i organitzat. Tant per lliurar-me a la meva mascota com per explicar-me les cures a casa. Ho recomano sense cap dubte.

Carlota Girabert

GASTROPÈXIA

Vaig tenir la mala experiència de veure com el meu anterior gos Astro, un dog alemany, va patir una torsió d’estómac. És molt comú en gossos de grans dimensions. Es va haver d’operar d’urgències i afortunadament va sobreviure a la cirurgia. Actualment tinc un altre dogo, Panter, i la meva consulta era què es podia fer per no viure amb la preocupació que li passés el mateix. El seu veterinari, Rafael Cazalla, em va aconsellar l’opció de realitzar una gastropèxia per laparoscòpia. La cirurgia consisteix a fixar l’estómac amb la finalitat d’evitar que es torsioni. Em va comentar que la laparoscòpia és una cirurgia mínimament invasiva i de molt ràpida recuperació, pel que em vaig decidir per aquesta opció. Als tres dies ja portava una vida pràcticament normal. No vaig tenir cap dubte amb les pautes a seguir a casa. És un equip fantàstic. Els conec des de fa molts anys i han tractat a totes les meves mascotes. He de ressaltar la tranquil·litat que em transmeten cada vegada que vaig al seu centre, tant els veterinari de sempre com les noves incorporacions de personal d’urgències. Els recomano a tothom.

Marta Simón

GASTROSCÒPIA

Com a conseqüència de la malaltia inflamatòria intestinal que pateix ñla meva mascota, aquest es sol menjar tot el que troba al seu abast. En dues ocasions han estat mitjons. Prèvia anestèsia general, li van realitzar una exploració amb el
videoendoscopi i li van extreure els cinc mitjons que s’havia empassat en aquesta ocasió. La recuperació va ser molt ràpida. En 24h feia una vida pràcticament normal. Em van recomanar humitejar el pinso durant els primers àpats per evitar-li molèsties a l’empassar. Una informació i atenció estupenda, el tracte amb el personal molt agradable. Si els hagués de puntuar els donaria un 10. Els recomano.

Marta Barceló

CITOSCÒPIA

Lua orinava amb sang reiteradament sense que se li detectés cap infecció d’orina després de les analítiques. Se li va realitzar una citoscòpia per detectar qualsevol anomalia en la bufeta o a la uretra. A la prova es va veure que la causa era un tumor a la bufeta. Es va recuperar rapidíssim, me la vaig portar a casa a les poques hores com si no li hagués passat res. Va fer la seva vida normal: menjar, beure… La informació rebuda va ser totalment correcta. Al no haver de fer cures ni res la veritat és que no va requerir cap atenció especial. Els resultats de la biòpsia me’ls van donar molt ràpid. Vaig quedar molt contenta tant del servei com amb el personal. L’han intervingut dues vegades i tot ha anat molt bé i molt ràpid. Recomano els seus serveis a amics i clients.

Grisel·la Carretero

ESTERILITZACIÓ PER LAPAROSCÒPIA

El motiu de la consulta va ser informar-me sobre l’esterilització per laparoscòpia. Me la van aconsellar al centre on la vaig adoptar per ser una intervenció menys dolorosa. Es va realitzar una esterilització per laparoscòpia. La cirurgia va anar molt bé, és molt aconsellable. L’atenció rebuda pel personal del centre va ser molt bona. A l’endemà estava com nova, menjant i fent la seva vida normal. La informació va ser perfecta, ens la van explicar a la consulta i a més ens la van donar per escrit. Recomanem l’hospital, de fet hem donat l’adreça del centre a diversos coneguts del nostre barri.