Contacte

Contacte

Urgències veterinàries 24h al centre de Barcelona

Contacta amb l’equip d’Hospital Veterinari Riera Alta Manso de Barcelona per concertar una cita, tractar una urgència veterinària o resoldre qualsevol consulta que pugui sorgir sobre les cures o les necessitats del teu animal de companyia.

Avís important! 

A partir del 4 de desembre us atendrem a les noves instal·lacions de l’Hospital Veterinari Riera Alta, al Carrer de Manso 56 de Barcelona.

puerta nuevo hospital carrer Manso de Barcelona
fachada del nuevo hospital veterinario en calle Manso de Barcelona

Telèfon

(+34) 933 298 150

Adreça

Carrer de Manso 56
08015 Barcelona

Horari

De dilluns a divendres
9:00 a 21:00
Dissabte 10:00 a 14:00
URGÈNCIES 24H

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de la màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest i pròxim als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

Formulari Contacte

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable Clínica Veterinaria Riera Alta S.L.P.. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carrer Riera Alta 25. 08001 Barcelona o mitjançant un correu electrònic a rieraalta@gruprieraalta.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Skip to content