Nosaltres

Cuidem el benestar i la salut de les mascotes des del 1984

A l’Hospital Veterinari Riera Alta de Barcelona comptem amb un gran equip de professionals especialitzats i en constant formació. Seguim creixent professionalment per garantir la innovació mèdica i tecnològica, oferint els protocols veterinaris més actuals als nostres pacients.

Més de 35 anys cuidant de les mascotes

La història d’Hospital Veterinari Riera Alta va començar el 1975 amb la que aleshores era la Clínica Veterinària Riera Baixa, a la qual Javier Sánchez de Rojas es va incorporar el 1980. Després d’uns anys treballant braç a braç amb molts professionals de sector, posant esment en la cura dels animals i en el seu benestar, el 1984 Javier va decidir comprar la clínica.

Des d’aquell moment, ha estat una satisfacció veure com el nostre centre veterinari de Raval de Barcelona ha anat creixent, gràcies a la confiança que els nostres clients ens han donat per vetllar per la salut de les seves mascotes dia rere dia.

Hem format un gran equip de veterinaris i auxiliars amb veritable vocació per la seva feina. El 1991 vam canviar de local, millorant infraestructures i instal·lacions, i dos anys més tard vam incorporar la botiga de productes i alimentació especialitzada per a mascotes. Va ser el 1996 quan vam ampliar els nostres serveis per oferir urgències veterinàries 24h a Barcelona, moment en el cual es va convertir en l’actual Hospital Veterinari Riera Alta de Barcelona.

Els nostres professionals

El nostre equip de veterinaris està format per professionals en formació constant, amb inquietuds pels avenços i les millores en el sector veterinari. Els uneix la filosofia de treball, l’amor que senten per les mascotes i el suport mutu que atorga el fet de pertànyer a Grup Veterinari Riera Alta de Barcelona.

Administració

Javier Sánchez de Rojas

Gerent

Eva Chordá

Administració i ATV

Mercedes Muñiz

Administració

Veterinaris

David Jolis

Medicina Interna, Cirurgia, Traumatologia.

Rafael Cazalla

Medicina Interna, Cirurgia, Cardiologia, Ecografia, Ecocardiografia.

Flor Pontes

Medicina Interna, Cirurgia, Oncologia, Anestèsia, Analgèsia.

Sofía del Olmo

Medicina Interna, Urgències.

Karolina Wawrzyniak

Medicina Interna, Urgències.

Alejandro Sánchez

Medicina Interna

Atenció al client

Vanesa Lecegui

Atenció al client

Aroa Sáez

ATV

Cristina Bartel

Atenció al client

Dilian Marín

Atenció al client

Sara Urroz

Atenció al client

Melissa Uribe

Atenció al client