Prevenció Leishmània

Prevenció Leishmània

Campanya promocional durant el mes de març

Protegeix la teva
mascota de la leishmaniosi

Els paràsits actuen amb més incisió en els mesos de primavera i tardor, però és important saber que hem de prevenir durant tot l’any a causa de la pujada de les temperatures dels últims anys. 

Vivim a un país endèmic i aquest clima és ideal perquè actuïn puces, paparres i el mosquit flebòtom, transmissor de la leishmània. La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per a la teva mascota, podent arribar a causar-li la mort. Dona la deguda atenció al teu company i protegeix-lo amb els productes preventius de l’hospital i les clíniques veterinàries del Grup Riera Alta de Barcelona. Mantingues la teva mascota protegida tot l’any.

Leishmania y parasitos perros

Consulta el nostre Pack Preventiu:
Test Leishmània i Vacuna: 108,70€ (154,20€ sense dte. IVA inclòs)

Aprofita també un 10% de descompte en antiparasitaris!

Com detectar la leishmaniosi

T’ajudem a prevenir aquesta malaltia amb proves de detecció.

Pots identificar aquesta malaltia a la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar a:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana.
  • Caspa i caiguda del pèl.
  • Sortida de sang pel nas.
  • Mal alè.
  • Set extrema.
  • Vòmits i necessitats excessives d’orinar.

Mesures preventives

Al nostre centre veterinari de Barcelona comptem amb molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. La vacuna és una mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la. Els collars antiparasitaris o les pipetes són complements adequats per augmentar la protecció contra la leishmània.

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Per què prevenir les malalties parasitàries?

 

Els paràsits són transmissors de múltiples malalties, tant a animals com a persones. Les més serioses són l’Ehrlíquia, transmesa a través de les paparres, i la leishmaniosi, causada per la picada del mosquit flebòtom. En tots dos casos, els riscos per a la salut de la teva mascota poden ser irreversibles, ja que poden provocar danys fatals en el seu organisme que podrien posar fi a la seva vida. La prevenció és fonamental, especialment amb l’arribada de la calor, ja que és quan la seva activitat s’intensifica. Realitzar un bon diagnòstic precoç també és clau per protegir al teu pelut.

Mesures preventives

Al nostre hospital y centres veterinaris de Barcelona disposem de molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis o vuit mesos, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna pot ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la. 

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Ves al contingut