Revisió Gos

100€ DESCOMPTE DEL 16 DE GENER AL 15 DE FEBRER

Cuida el més important, la seva salut

Fes una revisió al teu gos sènior per prevenir malalties i garantir la seva qualitat de vida. La seva salut és el més important en aquesta etapa. Cuidem als que més t’estimes.

La teva mascota ha complert vuit anys i comença una etapa nova per a ella. En aquesta fase de la seva vida és més vulnerable, disminueixen les seves capacitats funcionals i augmenta el risc de patir certes malalties.

A partir d’ara necessitarà dur a terme revisions de caràcter preventiu. Amb una revisió anual, podem detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una millor qualitat de vida.

Reserva una revisió geriàtrica a la teva mascota als nostres centres veterinaris del Grup Riera Alta de Barcelona. Cuida als que més vols, cuida la seva salut.

Campanya Geriàtrics:

195€ amb descompte
Preu sense descompte: 295€
Estalvi de 100€

hombre mayor perro senior

Serveis inclosos

 • Consulta
 • Anàlisi Perfil geriàtric
 • Radiografia
 • Anàlisi orina
 • Anàlisi coprològic

Un mètode preventiu eficaç per a la teva mascota

La revisió anual al nostre centre veterinari de Barcelona és un mètode preventiu clau per garantir la qualitat de vida que desitges per al teu gos. Recorda que, a més de realitzar una revisió a l’any, és important complir de forma estricta amb el programa de vacunacions i desparasitacions, així com cuidar la seva alimentació i assegurar-li una activitat física adequada.

La importància de la revisió veterinària anual

Amb les revisions periòdiques podem detectar alteracions en la salut del teu gos que d’altra manera podrien passar-nos desapercebudes. Recorda que algunes malalties no presenten símptomes evidents, com és el cas dels tumors cancerosos i els problemes cardíacs, i si els descobrim en estat avançat, en moltes ocasions el diagnòstic ja és irreversible.

Els cadells i els animals més grans són els que solen sotmetre a aquestes revisions amb més freqüència perquè durant aquestes etapes la seva salut sol ser més vulnerable. No obstant això, qualsevol gos, sigui quina sigui la seva raça i edat, hauria d’acudir a la nostra clínica veterinària de Barcelona mínim un cop a l’any per fer-se una revisió completa. No oblidis que la detecció precoç d’una malaltia és clau per realitzar un diagnòstic encertat i poder actuar amb rapidesa per aplicar el millor tractament mèdic.

Quines proves inclou la revisió geriàtrica?

 • Anamnesi: analitzem l’historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d’una malaltia.
 • Exploració general i examen físic: observem l’estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l’estat de tots els òrgans visibles i / o palpables externament com ulls, orelles, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinari, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.
 • Analítica de sang i orina: ens indica quin és l’estat general de l’animal i la funcionalitat d’òrgans interns importants com el ronyó i fetge.
 • Análisi coprològic: l’anàlisi de les femtes ens permet detectar paràsits, bactèries i anomalies per prevenir malalites.
 • Radiografia: proves d’imatge molt útils per valorar l’estat dels ossos de la teva mascota, així com la mida i forma dels òrgans interns. Són necessàries per valorar metàstasis pulmonars o tumors abdominals.
 • Diagnòstic i assessorament preventiu: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota i t’assessorem sobre les cures que necessita la teva mascota en edat geriàtrica. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir

La salut de la teva mascota és el més important. Al Grup Veterinari Riera Alta de Barcelona cuidem el seu benestar, cuidem el que més t’importa.

Ves al contingut